Maak kennis

met de school

in het bos

Proef de sfeer!

Wat fijn dat u belangstelling heeft voor onze school!

Basisschool de Schovenhorst is de school midden in de natuur net buiten Putten. Aandacht voor uw kind, samenwerken en vooral plezier in leren vinden wij belangrijk. Wij zijn trots op onze school in het bos en vertellen u graag over het onderwijs dat wij op school bieden. Samen met Kindcentrum Putten voor peuteropvang en BSO vormen wij een prachtig kindercentrum in de natuur.

We nodigen u daarom van harte uit om onze school 'in actie' te zien en zo de sfeer te proeven. U kunt hiervoor een afspraak maken met Ingrid Sio tel 0341-353036.

Direct aanmelden kan ook, via de tegel Aanmelden hieronder.

Ouders over de school

TegelOudersvertellen

Ouders vertellen graag over onze school, waarom de Schovenhorst en wat zijn de ervaringen...

Rondleiding plannen